Porovnanie vybraných produktov osobnej železničnej prepravy na Slovensku a v Českej republike - Gogolová, Martina
Stručné porovnanie a zhodnotenie vybraných produktov železničných spoločností v Českej a Slovenskej republike. Zľavy a doplnkové služby hodnotené z pohľadu zákazníkov, ktorí služby železničných prepravcov využívajú.