Všeobecné vymedzenie družstiev - Strapáč, Peter
Séria článkov venovaných družstvu. Fungovanie družstva, jeho orgánov, spôsoby ich kreovania, zodpovednosť členov obligatórnych orgánov družstva (členská schôdza, predstavenstvo, kontrolná komisia), vznik a zánik ich funkcie. Otázky malých družstiev.