Zajištění zboží při přepravě - Štěrbová, Iva
Problematika zabezpečenia tovaru pri preprave. Spolupráca všetkých subjektov v reťazci. Európska a česká legislatíva. Bezpečnosť nákladu na vozidle. Stabilita paliet. Testovanie stability obalu palety.