Očakávateľné podmienky v poľnohospodárstve nových členských krajín po roku 2013 - Fekete, Pavol
Prečo potrebujeme jednu Európsku spoločnú agrárnu politiku a prečo je potrebné zreformovať SAP pre zajtrajšok.