Uplatnenie manažmentu kľúčových zákazníkov na Slovensku - Poliačiková, Eva
Výsledky prieskumu, realizovaného v roku 2010, ktorého cieľom bolo sústrediť sa na zmeny, prínosy a riziká zavádzania koncepcie manažmentu kľúčových zákazníkov. Moderný spôsob udržiavania najdôležitejších kľúčových zákazníkov.