Viac imidž, menej alternatíva dopravy - Jesný, Martin
Dosahy globálnej finančnej krízy na pokles predaja motocyklov na Slovensku. Porovnanie s Českou republikou. Honda lídrom aj na Slovensku. Motorka ako imidžová záležitosť. Bezpečnosť na cestách. Novela zákona o cestnej premávke a jazda na motocykloch. Použitie motocykla na prepravu a zníženie času stráveného v zápchach.