Environmentálne aspekty spoločensky zodpovedného marketingu - Musová, Zdenka
Spoločné mravné princípy, ktoré by mohli byť príkladom všeobecne prijatých etických, sociálnych a environmentálnych štandardov podnikateľského sektora.