Význam strategického riadenia podniku v období krízy - Zuzčák, Peter
Význam strategického riadenia podniku, bez ktorého by sa mohol podnik dostať do stavu, kedy správne rozhodnutia môžu mať negatívnu príčinnú väzbu na budúci stav podniku s negatívnymi následkami.