Návrat ku koreňom - Horváthová, Jarmila
Očakávania odborníkov v cestovnom ruchu. Rozhodovanie cestujúcich podľa momentálnej finančnej situácie a podľa pomeru kvalita/cena. Predpovedanie veľkého rastu v segmente adventure travel - cestovanie za dobrodružstvom. Dynamický segment. Zmes troch odlišných typov cestovania. Tvrdé a mäkké dobrodružstvo.