Slovensko - destinácia, ktorú sami nepoznáme - Bobovnický, Artur
Prepad Slovenska v rebríčku ročenky organizácie World Economic Forum. Cestovný ruch v celosvetovom meradle ako jeden z kľúčových sektorov hospodárskeho rozvoja. Potenciál Slovenska pre efektívny rozvoj cestovného ruchu. Problémy týkajúce sa rozvoja cestovného ruchu v SR. Ako osloviť návštevníkov. Ignorovaná krajina aj Slovákmi. Obľuba zľavových portálov. Nevyhnutná ponuka kvality.