Typ režimu a liberalizácia obchodu v kontexte arabského regiónu - Satková, Monika
Úroveň liberalizácie obchodu arabských krajín na základe viacerých teórií určujúcich vzťah politického režimu a liberalizácie obchodu. Vzťah medzi liberalizáciou obchodu a autokratickým režimom.