Dlhová kríza v eurozóne - teoretické pohľady a empirické poznatky - Muchová, Eva, 1961-
Dlhová kríza v eurozóne s dôrazom na vývoj v jej periférnych ekonomikách. Prezentácia teoretických prístupov k dlhovej krize. Osobitosti fiškálnej politiky v menovej únii.