EDAMBA 2012 – medzinárodná vedecká konferencia pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov - Machová, Martina
Informácia a zámeroch a cieľoch konferencie EDAMBA 2012 – medzinárodná vedecká konferencia pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov, ktorá sa uskutočnila v dňa 22.11. 2012.