Rule of reason, pridružené obmedzenia a systém výnimiek v prípade dohôd obmedzujúcich súťaž v európskom a slovenskom práve - Blažo, Ondrej
Otázky spojené s výnimkami a obmedzením aplikácie zákazov dohôd obmedzujúcich súťaž obsiahnutých v práve Európskej únie a v slovenskom právnom poriadku. Analýza pravidiel de minimis, NAAT, doktrína pridružených obmedzení, ako aj rôzne chápanie a vysvetlenie rule of reason (pravidla rozumu) v európskom a americkom súťažnom práve v kontraste voči uplatňovania per se zákazov.