Vývoj postavenia prezidenta v ústavnom systéme Slovenskej republiky (v kontexte zmien Ústavy Slovenskej republiky) - Cibulka, Ľubor
Analýza vývoja ústavného postavenia prezidenta Slovenskej republiky s osobitným zameraním na zmeny v jeho postavení realizované priamymi novelizáciami Ústavy Slovenskej republiky. Rozšírenie pôsobnosti prezidenta republiky vo vzťahu k vláde Slovenskej republiky, ktorú zaviedol ústavný zákon č. 356/2011 Z. z.