Lacné drahé kovy - Žuffa, Radovan
Trh so zlatom - jeden z najviac nadhodnotených v uplynulých mesiacoch. Vlna výpredajov fyzického zlata. Najvyššia cena zlata v období vrcholiacej gréckej finančnej krízy. Pokles ceny zlata. Investovanie do zlata v Číne a Indii. Stále pomalý a dočasný rast ceny zlata.