Trh zovreli do rúk akciové ponuky - Kuklová, Jana
Súčasní zákazníci vnímajú podporu predaja pozitívne, naučili sa v nej orientovať a využívať ju na maximum. Akcie, zľavy a výpredaje prinášajú svojim zákazníkom malí i veľkí obchodníci. Obchodníci i zákazníci sa však stále viac stávajú súčasťou zľavovej priepasti.