Účtovanie inventarizačných rozdielov na účtoch výnosov a nákladov v roku 2013 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie inventarizačných rozdielov v súvislosti s mankom a škodou a účty o ktorých možno uvažovať pri tomto účtovaní. Konkrétne účtovanie na príslušných účtoch.