Špičková dedinská fabrika - Jurinová, Martina
Rozhovor s generálnym riaditeľom Železiarní Podbrezová. Realistický plán závodu. Vysoké ceny energií. Spolupráca so 662 dodávateľskými firmami. Výroba v Španielsku. Príprava pracovnej sily v dvoch súkromných školách dotovaných fabrikou. Zabezpečenie kvalitných ľudí pre fabriku. Dcérske spoločnosti v Čechách, Španielsku a obchodné zastúpenia v Poľsku, Čechách a Taliansku.