Vecná kontrola účtovníctva a zistenie a účtovanie mánk a škôd v roku 2013 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zistenie a účtovanie mánk a škôd je jednou z najdôležitejších súčastí uzávierkových prác, ktoré predchádzajú zostaveniu účtovnej závierky. Zisťovanie týchto skutočností je súčasťou kontrolného systému vytvoreného vo vnútri účtovnej jednotky.