Store choice by senior shoppers - Lesáková, Dagmar, 1949-
Príspevok vysvetľuje faktory ovplyvňujúce výber seniorov pri nákupe potravín. Zameriava sa na tri vekové skupiny: 60-69, 70-79, 80+ ročných. Autorka formuluje odporúčania pre maloobchod ako najlepšie uspokojiť požiadavky kupujúcich seniorov.