Zákon o obmedzení platieb v hotovosti v roku 2013 - Válek, Juraj, 1981-
Podľa paragrafu 4 ods. 1 zákona č. 394/2012 Z. z. o obmedzení platieb v hotovosti sa zakazuje platba v hotovosti, ktorej hodnota prevyšuje 5 000 eur, ak odovzdávajúcim alebo príjemcom je fyzická osoba, podnikateľ alebo právnická osoba.