Obchodovanie počas správ - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Špecifická forma obchodovania oproti ostatným typom obchodovania, a to hlavne z dôvodu extrémne krátkeho času na vstup do obchodu. Hlavné makroekonomické indikátory a obchodné systémy použiteľné pre obchodovanie počas správ.