Investovanie do akcií indexu Dow - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Pasívna forma investovania do akcií, ktorá je známa ako Dogs of the Dow. Pre investorov s menším objemom kapitálu existuje obmena tejto stratégie nazývaná Small Dogs of the Dow.