Muž, ktorý vzkriesil Kofolu - Haluza, Ivan
Rozhovor s riaditeľom spoločnosti Kofola ČeskoSlovensko. Úspešná história značky ešte z čias Československa. Kľúčové faktory rastu aj počas krízy. Výroba Kofoly v SR, ČR, Poľsku a Rusku. Výroba minerálky Rajec v Rajeckej Lesnej. Nové produkty. Investície z Enterprise Investors. Boj proti korupcii.