Rozhodování manažera při uvolňování pracovníků z podniku - Novotný, Josef
Prepúšťanie pracovníkov z organizácie. Sociologické a psychologické aspekty prepúšťania zamestnancov. Model kružníc a jeho využitie v praxi.