Popoluška bez peňazí - Orfánus, Dominik
Barter ako prvá forma "meny", presnejšie výmeny tovaru za tovar, v súčasnosti chytá na Slovensku druhý dych. Barter počas deflácie či hyperinfláce. Najznámejší švajčiarsky systém WIR. Barter ako lokálna záležitosť. Portál Superbarter na Slovensku. Zúčtovanie barterov v eurách. Poplatok za transakciu. Bezpoplatkový portál Bartrujeme.sk.