Ako zničiť bitcoin - Podstupka, Ondrej
Digitálna mena bitcoin. Ako funguje systém bitcoinu. Zabezpečovacie algoritmy v bitcoine v súčasnosti veľmi silné. Riziká bitcoinu - bitcoinové burzy a cloudové peňaženky. Katastrofické scenáre.