Modifikace konceptu společenské odpovědnosti firem v kontextu společenské odpovědnosti univerzit - Tětrevová, Liběna
Vymedzenie konceptu spoločenskej zodpovednosti univerzít. Identifikácia jeho kľúčových oblastí, potenciálne aktivity a cieľové skupiny (stakeholdery)