Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na nezamestnanosť na Slovensku - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza vplyvu prílevu priamych zahraničných investícií na vývoj nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 1993-2011. Súhrn relevantných štúdií publikovaných v tejto oblasti skúmania. Empirické skúmanie vzťahu prílevu PZI a nezamestnanosti na Slovensku na národnej úrovni. Empirická analýza na úrovni regiónov, pričom sa analýza dotýka tak úrovne samosprávnych krajov, ako i okresov.