Posledstvije i projavlenije verojatnosti i slučajnosti pri ocenke otveta i uspešnosti ekzamena - Turňa, Ľubomír
Problematika hodnotenia vedomostí študentov. Elektronické vzdelávanie - skúšanie, testovanie vedomostí a samotný proces výučby. Ekosociálna a inštitucionálna forma vyučovania. Konektívny a kognitívny prístup.