Nukleárny terorizmus a medzinárodné prostriedky jeho prevencie a potláčania - Adašková, Daša
Analýza závažnosti bezpečnostnej hrozby a zhodnotenie pripravenosti medzinárodného spoločenstva čeliť bezpečnostnej hrozbe. Analýza potenciálnych foriem nukleárneho terorizmu. Poblematika medzinárodnej spolupráce v boji proti nukleárnemu terorizmu s cieľom identifikovať hlavné výzvy medzinárodných preventívnych a represívnych nástrojov.