Buďte doma vo svete: Interkultúrna kompetencia v obchodnom vzťahu - Kmeťová, Lenka
Rešpektovanie základných princípov medzinárodnej biznis etikety. Spôsob práce v danej krajine z pohľadu času a obsahu. Budovanie vzťahov so zahraničným partnerom. Najčastejšie príčiny nedorozumení medzi Slovákmi a cudzincami.