Sociální sítě jsou jasným trendem při náboru. Kam se poděla tisková inzerce? - Šimáková, Markéta
Sociálne siete sa stali pre personalistov nedeliteľnou súčasťou ich práce. Internetový recruitment. Používanie internetu a elektronických nástrojov nielen pri oslovení uchádzačov, ale aj v celom procese náboru.