Příplatky ke mzdě v roce 2013 - Jouza, Ladislav
Medzi najdôležitejšie povinnosti zamestnávateľa a práva zamestnanca patrí poskytovanie mzdy za vykonanú prácu. Podľa zákonníka práce ČR, majú zamestnaci nárok na príplatky podľa charakteru a výsledkov práce.