Značka má na poľudštení maloobchodu významnú úlohu - Palfiová, Anna
Nákupný proces je v súčasnosti, najmä pri značkovom spotrebnom tovare, omnoho zložitejší a prešpekulovanejší ako kedysi. Čo to znamená pre obchodníka. Zákaznícke potreby.