Mezinárodní zdanění příjmů v příkladech - Pečenková, Lucie
Pokračovanie článku z minuloročného čísla o základných otázkach v oblasti medzinárodného zdanenia. Jednotlivé oblasti zdanenia a určenie daňového rezidentstva s uvedenými príkladmi.