Přiznání k DPPO za rok 2012 - Děrgel, Martin
Novinky v priznávaní daní z príjmov právnických osôb (DPPO) v Českej republike. Daň z príjmu právnických osôb a správne stanovená daňová povinnosť právnických osôb v Českej republike.