10 největších hříchů auditora obchodní společnosti - Hula, Jiří
Dikcia medzinárodných audítorských štandardov, ktorými je povinný sa riadiť každý finančný audítor v Českej republike. Efektívne a reálne preverenie účtovníctva audítorom, ktoré umožňuje urobiť si test kvality audítora.