Socio-ekonomické aspekty rozhodovania sa jednotlivcov v oblasti životného poistenia na Slovensku - Pastoráková, Erika, 1972-
Prieskum o vnímaní životného poistenia. Priame a nepriame faktory na spotrebu životného poistenia. Rozhodnutia jednotlivcov o uzatvorení životného poistenia.