Etické aspekty zdravotnej starostlivosti o starých ľudí v geriatrii - Matišáková, Iveta
Starnutie populácie a otázky etického prístupu k starým ľuďom v zdravotníctve. Vzájomná úcta a rešpekt medzi zdravotnou sestrou a geriatrickým pacientom. Etické princípy prístupu k starým ľuďom. Formy ponižovania dôstojnosti starých ľudí v geriatrickom veku.