Metodická úskalí hodnocení regionálné konkurenceschopnosti - Žítek, Vladimír
Pojem konkurencieschopnosť. Regionálny rozvoj a konkurencieschopnosť. Regionálna konkurencieschopnosť. Determinanty konkurencieschopnosti. Indikátory a spôsoby merania konkurencieschopnosti.