Zmena v indexe S&P 500 - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Koncom novembra bola v indexe Standard & Poors 500 nahradená spoločnosť Cooper Industries plc. novou spoločnosťou Dollar General Corp. Dôvodom zmeny bolo jej kúpenie (akvizícia) spoločnosťou, ktorá je taktiež súčasťou indexu S&P 500 - Eaton Corp.