Význam emocionality v ošetrovateľstve - Juhásová, Ingrid
Definície pojmu emocionalita a emócia. Vzťah sestry a pacienta. Päť typov vzájomných vzťahov medzi sestrou a pacientom. Vývoj pozitívneho vzťahu sestra – pacient nevyhnutný pre poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti vysokej kvality.