Ekonomika médií a mediálna ekonómia - Bačišin, Vladimír
Vymedzenie mediálnej ekonómie. Duálny trh fungovania ekonomiky mediálneho podniku. Východiská skúmania v oblasti mediálnej ekonómie. Výskumy v tejto oblasti vychádzajú z nasledovných tradícií: makroekonomický a mikroekonomický prístup a kritický prístup.