Kombinovaná forma jazykovej výučby - počítačom podporovaná komunikácia - Stradiotová, Eva, 1963-
Použitie informačných technológií ako doplnku k tradičnej výučbe, ktoré môže výrazne zlepšit jej výsledky a stane sa pre študentov atraktívnejším. Cieľom kombinovanej výučby je spojiť to najlepšie z tradičnej osobnej výučby a online výučby.