Metody oceňování ochranných označení jako základních prvků firemní identity - Malý, Josef
Firemná identita a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Základné a doplňujúce prvky firemných ochranných označení. Klasické metódy stanovenia hodnoty prvkov firemnej identity. Relatívne a alternatívne metódy stanovenia hodnoty prvkov firemnej identity.