Bločková lotéria chce oslabiť tieňovú ekonomiku - Makarová, Xénia
Pripravovaná nová relácia v Slovenskej verejnoprávnej televízii - žrebovanie tzv. bločkovej lotérie. Snaha o oslabenie bezbločkovej, tieňovej ekonomiky. Novela zákona o hazardných hrách. Daňové úniky najmä v gastronómii. Prihlasovanie bločiek do lotérie cez internet. Bločková lotéria v Taiwane a Nepále.