Stavebníctvo potrebuje dlhodobú perspektívu - Šebejová, Katarína
Hospodárske výsledky v stavebníctve v minulom roku. Nižšie tržby za vlastné výkony a tovar o 15,2 percenta. Doprastav na čele rebríčka Trendu. Prevaha malých zákaziek. Neúmerne nízke ceny pri veľkom rozsahu prác. Stavebná produkcia podľa smerov výstavby (2008-2012). Odvetvové pomerové ukazovatele, doba splatnosti pohľadávok, vážený priemer (2008-2012).