Suma všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2012 - Neupauerová, Zuzana
Suma všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2012 - 9660 eur. Veličina, ktorá sa používa pri určovaní sumy dôchodkových dávok, úrazových dávok, dávky garančného poistenia, ako aj pri určení vymeriavacieho základu na platenie poistného na sociálne poistenie a príspevkov na starobné dôchodkové sporenie.